در حال بارگذاری ...
شنبه 15 دی 1403

اختتامیه رویداد بزرگ استارتاپ ویکند «بازی‌سازی» در دانشگاه ملی مهارت استان یزد-واحد امام علی(ع)

رویداد بزرگ استارتاپ ویکند «بازی‌سازی» در دانشگاه ملی مهارت استان یزد-واحد امام علی(ع) که طی سه روز گذشته با حضور دانشجویان و علاقه‌مندان به صنعت بازی‌سازی برگزار شده بود، شب گذشته بیست و سوم آذر ماه 1403 در سالن همایش‌ این واحد دانشگاهی با حضور دکتر محتشمی رییس دانشگاه ملی مهارت استان یزد، مدیران، متخصصان صنعت بازی‌سازی و مسئولین دانشگاه به‌طور رسمی به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی آموزشکده امام علی (ع) یزد، اختتامیه رویداد بزرگ استارتاپ ویکند «بازی‌سازی» این دانشگاه که طی سه روز  گذشته با حضور دانشجویان و علاقه‌مندان به صنعت بازی‌سازی برگزار شده بود، شب گذشته در سالن همایش‌های این واحد دانشگاهی با حضور دکتر محتشمی رییس دانشگاه ملی مهارت استان یزد، مدیران، متخصصان صنعت بازی‌سازی و مسئولین دانشگاه به‌طور رسمی به پایان رسید.

دکتر محتشمی، رئیس دانشگاه ملی مهارت استان یزد، در سخنرانی خود ضمن تبریک به شرکت‌کنندگان و تیم‌های برتر، گفت: «صنعت بازی‌سازی یکی از بخش‌های مهم و رو به رشد در دنیای دیجیتال است که علاوه بر سرگرمی، به‌عنوان ابزاری قدرتمند برای آموزش و انتقال مفاهیم فرهنگی و اجتماعی نیز شناخته می‌شود. دانشگاه ملی مهارت استان یزد مفتخر است که در راستای ارتقای دانش و مهارت‌های فنی جوانان در این حوزه، رویدادی را برگزار کرده که به‌طور مستقیم به پرورش استعدادهای نوآور در صنعت بازی‌سازی کمک خواهد کرد.»

وی در ادامه افزود: «این رویداد نه تنها فرصتی برای به نمایش گذاشتن توانمندی‌های دانشجویان و علاقه‌مندان به این حوزه بود، بلکه فرصتی برای تبادل نظر و تجربه میان دانشجویان، اساتید و فعالان صنعت بازی‌سازی ایجاد کرد. هدف ما در دانشگاه، فراهم آوردن بستری مناسب برای رشد و شکوفایی استعدادهای جوان است و امیدواریم این رویدادها موجب توسعه بیشتر این صنعت در کشور شود.»

در این مراسم، جوایز و تقدیرنامه‌های ویژه به تیم‌های برتر مسابقات بازی‌سازی اهدا شد. از جمله تیم « Easy Game» که با پروژه‌ای خلاقانه در زمینه بازی‌های تعاملی توانست مقام اول را کسب کند. تیم‌های دوم و سوم نیز به ترتیب جوایز خود را دریافت کردند.

دانشگاه ملی مهارت استان یزد- واحد امام علی (ع) همچنان به‌عنوان یکی از پیشگامان آموزش‌های تخصصی در این حوزه، به توسعه برنامه‌های آموزشی و پژوهشی خود در صنعت بازی‌سازی ادامه خواهد داد.