افتتاحیه اولین کنفرانس ملی علمی-تخصصی نهج البلاغه
افتتاحیه اولین کنفرانس ملی علمی-تخصصی نهج البلاغه با رویکرد کار و تولید و نقش آن در تعالی جامعه در دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد، اولین کنفرانس ملی علمی-تخصصی نهج البلاغه با رویکرد کار و تولید و نقش آن در تعالی جامعه امروز سه شنبه، 3 بهمن، 1402 در دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دکتر کی پور "معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای" ضمن تشریح این دانشگاه به عنوان دانشگاه علم و صنعت افزود؛ کنفرانس ملی علمی-تخصصی نهج البلاغه می تواند تاثیر به سزایی در گسترش ، رشد و شکوفایی جوانان درحوزه کار و تولید داشته باشد. وی در ادامه افزود؛ امیدواریم دانشگاه فنی و حرفه ای بتواند سهم کوچکی در حفظ ارزشهای بزرگ نهجالبلاغه داشته باشد.
در ادامه دکتر محتشمی "رییس کنفرانس"؛ ضمن خیر مقدم به مهمانان گرامی و تبریک ولادت با سعادت حضرت علی(ع) اظهار داشت: نهج البلاغه ارزشمند ترین کتابی است که پس از قرآن کریم میتوان با تأمل و تفکر در آن، به ابعاد وجودی یک انسان کامل پی برد. نهج البلاغه منشورانسان سازی،زر اندوزی وشفای درد روحی وقلبی و... است.
وی گفت: شناخت مقام والای حضرت علی (علیهالسلام) و شناساندن آن، جز برای امامان معصوم مقدور نیست، و ما نمی توانیم به درک واقعی از مقام آن حضرت برسیم. از این رو برای شناخت مولا علی (ع)، تمسّک به نهج البلاغه تنها راهی است که پیش روی ماست.
در بخشی از این کنفرانس آیت الله دین پرور "مجتهد و ریاست بنیاد ملی نهج البلاغه" ، ضمن تقدیر از دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد نسبت به برگزاری این برنامه به فلسفه و چرایی این مهم پرداخت :
وی با بیان اینکه ، کنفرانس ملی نهج البلاغه در دانشگاه فنی و حرفه ای حاوی دو کلمه که بیانگر خیلی از مسائل است،گفت : این نکته نشان می دهد فن و تخصص باید در خدمت انسانیت و معارف عالی باشد تا کارساز گردد و باید اقتصاد و کار و تولید در پرتو معرفت خداوند و در خدمت انسانیت باشد.
درپایان مراسم پروفسور سید محمد مهدی جعفری " اندیشمند فرزانه و نهج البلاغه پژوه" به ایراد سخنرانی پرداخت .ایشان به ارزشمند بودن برگزاری کنفرانس نهج البلاغه در دانشگاه فنی و حرفه ای اشاره کرد و بیان نمود: امیرالمومنین آمده بود تا اسلام را همانطور که اسلام است آموزش دهد نه آنطور که قبائل و سودجویان می خواستند.
وی گفت:حق در مقام شعاردادن و سخنرانی کردن و کتاب نوشتن وسیع ترین دامنه را دارد و در موقع عمل کردن، انصاف دادن و حق دیگری را ادا کردن تنگ ترین دامنه را دارد.
ایشان همچنین در خصوص مشخصات یک جامعه ی موفق و پیشرو گفتند: توسعه و پیشرفت جامعه در گرو شناخت شهروندان از حقوق خود و طلب آن است.