در حال بارگذاری ...
یکشنبه 9 دی 1403

برخی خوراکی ها خاصیت شویندگی دارند

استفاده از مواد شوینده شیمیایی تاثیرات مخربی روی محیط زیست می‌گذارد که تولید بوی نامطبوع در آب و اثرات سمی روی موجودات زنده و انسان، از جمله‌ی این مواردند. برای مثال وجود کف در حوض‌های هوادهی در تصفیه‌خانه‌های فاضلاب، میزان انتقال اکسیژن به فاضلاب را بشدت کم می‌کند. حتی شوینده‌ها تاثیر مستقیمی روی آبزیان می‌گذارند و کیفیت پروتئین را هم تغییر می‌دهند. در این بین برخی مواد خوراکی، از جمله نمک، سرکه، رب گوجه فرنگی و قره‌قروت هم شوینده محسوب می‌شوند که حتی می‌توان از آنها در خانه‌تکانی‌های اسفندماه هم استفاده کرد.