اولین جلسۀ کنسرسیوم استانی اشتغال دانشگاه فنی و حرفهای یزد
اولین جلسۀ کنسرسیوم استانی اشتغال دانشگاه فنی و حرفهای یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فنی و حرفه ای، در راستای تحقق طرح توسعۀ اشتغالپذیری دانشآموختگان و دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای استان (موسوم به طرح «تاد»)، اولین جلسۀ کنسرسیوم استانی اشتغال در محل سالن کنفرانس دانشکده فنی شهید صدوقی یزد برگزار شد.
در این جلسه که نمایندگانی از صنایع پیشران فناوری و همچنین شرکتهای کارآفرین برتر استان حضور داشتند، دکتر احمد محتشمی ریاست محترم واحد استانی، ضمن خوشامدگویی به مهمانان، جایگاه و رویکرد کلی دانشگاه فنی و حرفه ای استان در خصوص آموزشهای مهارت محور، حرکت به سمت روزآمدسازی آموزش فنی و مهارتی متناسب با نیازهای صنایع، ظرفیتهای فوقالعادۀ این دانشگاه در تربیت نیروی ماهر و آچاربهدست و همچنین توانمندی اساتید و اعضای هیأت علمی در جهت تعامل علمی و فنی با صنایع استان در جهت ارتقا به تراز صنایع دانش بنیان را تبیین نمودند.
در ادامه، دکتر محمد امیدپناه معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای استان ضمن تشریح الگوی آموزش مهارتی دانشگاه و معرفی کلی مراکز زیرمجموعه دانشگاه فنی و حرفه ای استان و رشته های دائر در آنها، به ظرفیت قابل توجه در جذب دانشجویان و تربیت دانش آموختگان مهارتی پرداخته و قابلیت تعریف رشتهها و سرفصلهای درسی جدید و متناسب با نیازهای روز و آیندۀ صنعت و جامعه را خاطرنشان کردند.
دکتر حمیدرضا بیگزاده معاون پژوهش و فناوری استان، به معرفی طرح «تاد» پرداخته و از جنبههای مختلف، قابلیتها و ظرفیتهای بسیار گستردۀ دانشگاه فنی و حرفه ای استان در تعامل با صنایع، شرکتها و دستگاههای حاکمیتی در راستای برقراری ارتباط مناسب بین دانش آموختگان دانشگاه و نیازهای واقعی صنایع، جامعه و بازار کار را تشریح نمودند. ایشان ضمن تشریح ساختار پیش بینی شده در طرح «تاد» ـ شامل کنسرسیوم استانی و کمیته های تخصصی 30گانۀ ذیل آن ـ به جایگاه آمایش، سیاست گذاری و ارائۀ راهبردهای کنسرسیوم استانی در ارتقای اشتغالپذیری دانشآموختگان و دانشجویان پرداخته و قدرت مانور این کنسرسیوم در ارائه پیشنهادات و راهکارها به منظور رفع مشکلات و تسریع فرآیندهای اشتغال دانش آموختگان و رفع نیازهای صنعت و جامعه را تبیین نمودند.
در بخش پایانی جلسه، هر کدام از مهمانان جلسه به نمایندگی از صنایع پیشران، کارآفرین و دستگاههای دولتی استان به بیان دغدغه ها، پیشنهادات و معرفی زمینه های بالقوۀ تعامل خود با دانشگاه فنی و حرفه ای استان پرداختند. در خاتمه، ابلاغ اعضای اصلی کنسرسیوم استانی اشتغال به نمایندگان صنایع و دستگاههای دولتی مدعو تقدیم گردید.