برگزاری اولین جلسه ستاد اقتصاد دانش بنیان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد در دانشگاه فنی و حرفه ای استان
اولین جلسه ستاد اقتصاد دانش بنیان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد در دانشگاه فنی و حرفه ای استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شنبه مورخ 1401/02/31 با حضور معاون استانداری، رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد، معاون کمیته امداد امام خمینی استان، نمایندگانی از پارک علم و فناوری، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یزد، مدیر مرکز رشد دانشگاه و همچنین چند تن از کارآفرینان برتر و مدیران عامل شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری، دانش آموختگان نخبه و موفق دانشگاه فنی و حرفه ای، اعضای شورای پژوهشی، هیأت علمی و اعضای فعال در مراکز رشد استان، ستاد اقتصاد دانش بنیان دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد تشکیل شد.
این ستاد به منظور تحقق اهداف دانشگاه فنی در خصوص توجه به شعار سال و نیز همکاری همه جانبه با استاندار محترم به منظور تهیه برنامه ای منسجم از نقاط قوت و ضعف استان و نیز دانشکده های زیر مجموعه استان و اقدامات و پروژه های مشترک و مؤثر برای چهار سال آینده و همچنین تنظیم برنامه پیشرفت اقتصادی استان مبتنی بر دانش و فناوری تشکیل شد.
در ابتدای این جلسه ضمن تلاوت آیاتی چند از قرآن مجید، عندلیب اردکانی "رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان یزد"، ضمن خیر مقدم به میهمانان حاضر در جلسه، تشکیل ستاد اقتصاد دانش بنیان و بکارگیری تمام امکانات و ظرفیت های دانشگاهی را گامی لازم و مهم جهت تحقق شعار سال از سوی مقام معظم رهبری دانست و با تقدیر از اهتمام ویژه استاندار استان به این موضوع، همراهی و همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای را در مسیر توسعه دانش بنیان اعلام کرد.
سپس عظیمی "معاون امور اقتصادی استانداری یزد"، ضمن ایراد سخنرانی به اهمیت توسعه زیستبوم کارآفرینی و نوآوری برای نقش آفرینی هرچه بیشتر شرکتهای دانشبنیان و خلاق، تولید محصولات دانشبنیان و تجاری سازی دستاوردهای آنها پرداخت. وی با تأکید بر این که نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری با یک فرایند کارشناسی و مبتنی بر نیازهای کشور انجام گرفته است، بیان کرد که اولویت اول در تولید دانش بنیان باید تمرکز بر روی فناوری مورد نیاز کشور باشد و همچنین در تولید دانش بنیان، باید کشور را از واردات محصولات و فناوری های راهبردی بی نیاز کنیم و پس از بررسی های دقیق، نیاز اساسی کشور در زمینه واردات شناسایی و بر تولید دانش بنیان آن محصول و یا فناوری تمرکز شود. ایشان نداشتن روحیه ی کار تیمی و عدم تشخیص نیازهای مهم استان را از دلایل عدم موفقیت برخی شرکت های دانش بنیان استان دانست. تشکیل کارگروه های تخصصی در بخش های مختلف استان اعم از صنایع، کشاورزی و غیره را به منظور حمایت همه جانبه از واحدهای تحقیق و توسعه ضروری برشمرد و نقش دانشگاه فنی و حرفه ای را به عنوان یک دانشگاه کارآفرین در راستای توسعه شرکت های نوآور و دانش بنیان و پیشبرد اهداف این شرکت ها مهم دانست.
در ادامه ی جلسه نمایندگانی از پارک علم و فناوری، کارآفرینان برتر و مدیران عامل شرکت های دانش بنیان استان به بیان دیدگاههای خود پرداخته و پیشنهاداتی در رابطه با توسعه اقتصاد دانش بنیان استان ارائه نمودند.