رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها:
آمار اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای امید بخش است
حجت الاسلام دکتر مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، در راستای آشنایی با رسالت و چشم اندازهای دانشگاه فنی و حرفه ای به عنوان دانشگاه کارآفرین، از دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی بازدید کرد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی، در راستای معرفی و تببین سیاست های راهبردی دانشگاه فنی و حرفه ای، ارائه ی فعالیت ها و شناسایی هر چه بیشتر این مرکز علمی و مهارتی به حضور مقام معظم رهبری (دامه برکاته)، ظهر امروز یک شنبه 29 اردیبهشت ماه شاهد برگزاری نشستی با حضور حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، دکتر صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای، معاونین و مدیران کل حوزه ستادی، روسای دانشکده های فنی و حرفه ای استان تهران، جمعی از اساتید گروه معارف و مسوولین انجمن ها و تشکل های دانشجویی در سال جلسات دانشکده فنی و حرفه ای دکترشریعتی تهران برگزار شد.
بنابراین گزارش در این دیدار دکتر رستمی در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه آمار خروجی و فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای، امید بخش است، اظهار داشت: اگرچه دانشگاه فنی و حرفهای چند سالی است زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته و از نظر بودجه ای مشکلاتی دارد اما در عمل خروجیهای این دانشگاه که همان فارغ التحصیلان هستند در مقایسه با سایر دانشگاهها وضعیت بهتری از نظر اشتغال و کارافرینی در جامعه دارند.
ایشان یکی از رویکردهای جدی پیش رو را منتقل کردن بحث مهارت عنوان کرد و افزود: یک واقعیت که نباید مورد غفلت واقع شود، این است که جز آموخته های فنی و مهارتی، دانشجویان به مهارتهای دیگری نیز نیاز دارند و دانشگاه محیط تربیت دانشجو و آموزش مهارت است و اینجاست که سوالی مطرح می شود دانشجو را چه کسی باید برای زندگی آماده نماید. اگر نظام آموزشی خودش را متولی تربیت نبیند، سرمایه سوزی انجام می شود و زمانی می شود که با نسل بی توجه به ارزش ها مواجه می شویم.
حجت الاسلام رستمی تصریح کرد: البته آنچه که در صحنه عمل می بینیم موفقیتهای فراوانی است، اما در صحنه مدیریت سرمایه، با غفلت های زیادی روبرو هستیم. چرا که در حوادث مختلف کشور شاهد حضور جوانان دانشجو و جهادگران خودجوش می باشیم که پا به پای دولت خود را برای کمک و امدادرسانی می رسانند و این بسیار ارزشمند و خود نوعی مهارت است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با عنوان این مطلب که نظام سلطه برای زمین زدن نظام اسلامی کشور ایران، برنامه ریزی و تلاش می کند، تاکید کرد: نظام اسلامی ایران چون از نظر هویتی با هویت غرب که غیر توحیدی است در تعارض است، انواع سختی ها بر آن تحمیل می شود و از آن طرف 40 سال است که این نظام مقاومت کرده و مقتدر ایستاده است تا جایی که پرشتاب ترین رشد علمی و دقیق ترین فناوری های روز را با تمام محدودیت ها و دشمنی ها داشته است.
وی بیان داشت: از مزیت های دانشگاه فنی و حرفه ای این می باشد که دانشجویان مهارت را همراه با دانش فرا می گیرند و امید به آینده دارند چرا که به راحتی می توانند وارد بازار کار شوند. همچنین غیر مختلط بودن مراکز آموزشی این دانشگاه، هزینه مدیریت را آسان تر کرده و دانشجویان، آرامش بیشتر و بهتری برای کسب علم و دانش را دارند.
حجت الاسلام رستمی خاطر نشان کرد: در این فضای دانشگاهی که با شبهات و تخریب اعتقادات در فضای مجازی روبرو هستیم ، آخرین سنگر و اولین سنگر، اساتید معارف هستند و در این راستا ایده های شما چراغ راه ما خواهد بود. و بنا به فرمایش مقام معظم رهبری، کار بدون علم کم اثر است ولی علم بدون کار بی اثر است و امیدوارم بتوانیم در راستای کسب علم همراه با مهارت و معرفت قدم برداریم.
در پایان سخنان ایشان بنا شد گزارش کاملی از ظرفیت ها،چشم اندازها و نیازهای دانشگاه فنی و حرفه ای تدوین شود و با یک کارشناسی دقیق و واقعی ، به مقام معظم رهبری ارائه گردد تا فرصتی برای ارتباط و دیدار مقام معظم رهبری و دانشگاه فنی و حرفه ای فراهم شود.
شایان ذکر است در این نشست جمعی از اساتید گروه معارف و نمایندگان دانشجویان و تشکل های دانشجویی، دیدگاه ها، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند و حجت الاسلام جناب آقای دکتر مصطفی رستمی پس از زیارت شهدای گمنام مدفون در دانشکده دکتر شریعتی، از کارگاهها و فضاهای آموزشی دانشکده بازدید کرده و از نزدیک با فعالیتها و اقدامات این دانشگاه آشنا شد.