رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور:
مشکل ما در زمینه اشتغال، مدرک گرایی است/ اصلاح رشته ها بر اساس نیاز استان در دانشگاه های فنی و حرفه ای کشور
به گزارش اداره کل روابط عمومی، ناصر شمس، رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور در مراسم اختتامیه مسابقات بین المللی « کن استراکشن » در دانشگاه فنی و حرفه ای یزد گفت: خوشبختانه در استان یزد ما شاهد همکاری بسیار خوبی در زمینه برگزاری این مسابقات بودیم.
وی افزود: ما با برگزاری این جشنواره چند هدف را دنبال کردیم که در ابتدا نشان دادن جایگاه دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور با توجه به عدم شناخت مسئولین از این دانشگاه بود.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور خاطرنشان کرد: ما معتقدیم دانشگاه حرفه ای پنجه های کارآمد است و نیازمند به توجه بیشتر مسئولین می باشد.
شمس تصریح کرد: یکی از نقاط قوت این مسابقات توجه به حادثه زلزله، فرهنگ، آداب و رسوم و سنت بخش های مختلف ما در کشور بود .
وی افزود: ما نزدیک به 20 میلیارد ریال برای این مسابقات تن ماهی تهیه کردیم که امیدواریم بتوانیم این مسابقات را در ایام مختلف سال و حتی به صورت استانی برگزار کنیم که این نقطه قوتی برای ما است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: 70 درصد دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای ما وارد و جذب بازار کار می شوند که در این راستا برای جذب مابقی دانشجویان نیز تلاش داریم که رشته های مورد نیاز را ایجاد کرده و مابقی رشته ها را اصلاح کنیم.
وی بیان کرد: جهتگیری ما نباید به سمت مدرک باشد زیرا این مشکل برای ما است و باید بدانیم که امروز ما به شغل نیاز داریم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای کشور گفت: ما تلاش داریم که ارتباط بیشتری با دانشجویان داشته باشیم و دانشجویان سراسر کشور را با هم آشنا کنیم تا با هم افزایی در کشور مساله اشتغال را حل کنیم.
وی افزود: ما در کشور در بخش کار تیمی بسیار ضعیف هستیم اما در این مسابقات نشان دادیم که اگر بخواهیم به خوبی می توانیم موفق شویم.